> Haberler > Favori Oteller

Four Points by Sheraton İzmir'den ramazanda lezzet ve huzur

Favori Lezzetler Logo

Huzurun ve bereketin ayı ramazan, 11 Mart’ta başlıyor. Four Points by Sheraton İzmir, ramazan boyunca sevdiklerinizle bir masa etrafında toplanabileceğiniz iftar sofraları kuracak. Özenle hazırlanan, lezzetli iftar sofraları, ramazanın ruhunu yaşamak isteyen misafirleri bekliyor.

“11 ayın sultanı” ramazan, 11 Mart’ta başlayıp 9 Nisan’da sona erecek. Bu ramazanda da insanlar, sevdikleriyle bir sofra başında toplanıp dayanışma ve birlikteliğin ruhunu hep birlikte hissedecek. Four Points by Sheraton İzmir, ramazan boyunca sizi sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz iftar sofralarında ağırlayacak.

Bereketli sofralarda buluşturuyor 

Bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş oteli olan Four Points by Sheraton İzmir, ramazan ayı boyunca iftar yemekleriyle de misafirlerine hizmet verecek. Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir, bereketin ayı ramazanın ruhunu huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenleri bekliyor. 

 



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER