> Haberler > Vitrin

SEVGİLİLER GÜNÜ LA LORRAINE’LE GÜZEL

Favori Lezzetler Logo

Sevgililer Günü’nü kutlamak isteyen çiftlerin romantik anlarına La Lorraine lezzetleri eşlik ediyor. 14 Şubat’ın keyfini çıkarmak ve Sevgililer Günü’ne tat katmak için çikolatalı ya da sade taze kruvasan ve sıcacık kahve yeter…

Sevgililer Günü’nde keyifli vakit geçirmenin tadı La Lorraine’in ağızda dağılan taze kruvasanı ile çıkıyor. Güzel görünümü, hoş kokusu ve tazeliği ile, herkesin beş duyusuna hitap eden La Lorraine kruvasan, sıcak bir kahve eşliğinde sevgilinizle paylaşacağınız eşsiz kruvasan lezzeti 14 Şubat romantizmine keyifli bir tadım deneyimi katıyor. La Lorraine’in hünerli dokunuşuyla günün her saati severek tükettiğimiz tatlar arasına giren kruvasan, Sevgililer Günü’ne keyif katmayı seçen çiftlerin de favorisi oluyor.

Siz de Sevgililer Günü’nde lezzetli bir şekilde geçirmeyi tercih edenlerdenseniz La Lorraine’in eşsiz kruvasan lezzetini kokusuyla davet eden sıcacık bir kahveyle eşleştirebilirsiniz.

Unlu mamül sektörünün 80 yıldır öncü markası olan Belçika menşeili La Lorraine’in, benzersiz kalitesi ve tazeliğiyle fark yaratan ürünleri, her öğünde olduğu gibi özel günlerde de sofraları zenginleştiriyor.


Özel reçetesi, iştah kabartan görüntüsü, tazeliğiyle ağızda dağılan La Lorraine’in eşsiz kruvasan lezzeti, yılın en romantik günü 14 Şubat’ta birlikte olmanın, hayatın ve yediklerinin keyfini çıkaran çiftlerin ışıldayan gözlerine lezzet şöleni yaşatıyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER