> Haberler > Tanıtım

Aradığınız o Piliç Bupiliç…

Favori Lezzetler Logo

Beyaz et üretiminde en önemli özellik kalitedir. Bugün sizlere kaliteden ödün vermeden tam 16 yıldır üretim yapan bir marka önereceğiz: Bupiliç!

Beyaz et sektörüne; yaratıcılığı, kalitesi, servisi ve doğal lezzeti ile değişik renkler getirmeyi hedefleyen Bupiliç ya da Bupiliç Entegre Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Balıkesir'in ekonomik hayatında söz sahibi Karahallılar ve Kula gruplarının el ele vermesiyle 2003 yılında kuruldu. Bir yıllık yatırım sürecinin ardından 2004 yılında üretime başladı. 16 yılda çok ciddi bir yol kat eden Bupiliç markası, şimdilerde Türkiye’nin en büyük 500 firması listesinde 343 sırada yer alıyor.


Kalite olmazsa olmaz

Beyaz et sektörüne; yaratıcılığı, kalitesi, servisi ve doğal lezzeti ile değişik renkler getirmeyi hedefleyen Bupiliç’te olmazsa olmaz ilk kriter kalite. Marka kaliteye öyle önem veriyor ki, canlı üretim, piliç eti üretimi, yem fabrikasını kapsayan TÜRKAK ve yurt dışı akrediteli BRC Food , ISO 22000, FSSC 22000, ISO 9001:2008, TSE ve Helal Üretim belgelerine sahip.



Sayısız tavuk ürününü en taze haliyle sofralarınıza taşıyan Bupiliç’e Türkiye genelindeki pek çok satış noktasından ulaşabilir, satış noktaları için de markanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER