> Haberler > Tanıtım

Bir Kutu Çikolatayla Hem Sevgilinizi Hem Çocukları Gülümsetin

Favori Lezzetler Logo

Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta keyifli bir sürpriz yaparak sevgilisinin yüzünü güldürmek isteyenlere tatlı bir öneri sunuyor. Kahve Dünyası’nın lezzetli çikolatalarıyla dolu Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış tasarım kutular, 14 Şubat’ın mutluluğunu arttırıyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, 14 Şubat’ta bu özel güne yakışacak özel kutular hazırlayarak sevgilisine leziz çikolatalarla tatlı bir sürpriz yapmak isteyenlere “içi mutluluk dolu” bir alternatif sunuyor. Sevgiler Günü’ne özel tasarlanan rengarenk kutular, dünyanın en iyi çikolatalarının orijini olan Gana ve Fildişi Sahilleri’nden toplanan birinci sınıf kakao çekirdeklerinden hazırlanan eşsiz çikolataları saklıyor. Kahve Dünyası’nın çikolataları, serüvenini Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan kutuların içinde sevdiğiniz kişiye hediye edildiğinde yüzlerde tebessüm oluşturarak tamamlıyor.

Bu özel kutuların yanı sıra Kahve Dünyası’nın “Bu Dünya Hepimizin” platformu kapsamında sunduğu sosyal sorumluluk kutularını seçenler, hediyesiyle hem sevgilisinin hem de çocukların yüzünü güldürüyor.

Darüşşafaka Cemiyeti, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)ile ortak yürütülen projelerden doğan sosyal sorumluluk kutularının satışından elde edilen gelir bu vakıflara bağışlanıyor. Sosyal sorumluluk kutularında çocukların hayallerini yansıtan resimleri de yer alıyor. Ancak isteyenler diledikleri bir fotoğrafı paketle beraber yollayarak, güzel anıları tekrar canlandırabiliyor.“En güzel hediye mutluluktur”diyerek 14 Şubat hediyesi olarak bu kutuları tercih edenler, bağış yapmanın verdiği mutluluğu ve Sevgililer Günü coşkusunu birlikte yaşıyor.

Özel kutulu çikolatalar, Kahve Dünyası mağazalarından veya www.kahvedunyasi.com sitesini ziyaret edilerek satın alınabiliyor.

Kahve Dünyası Hakkında

Yarım asırdır kahve - kakao ticareti yapan ve 30 yıla yaklaşan çikolata deneyimi bulunan Altınmarka Grubu’nun bir üyesi olan Kahve Dünyası, ilk mağazasını İstanbul’un Eminönü semtinde açtı. Misafirperverliği ve ikram kültürüyle kısa sürede sektörün öncü markalarından biri haline gelen Kahve Dünyası günümüz itibarıyla Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve ve çikolata zinciridir. Yurt içinde 200’ü aşkın mağaza olmak üzere 500’e yakın satış noktası, yurtdışında ise 15 mağazası bulunan Kahve Dünyası, her gün 100 bini aşkın misafirine hizmet vermektedir.Tüm mağazalarının işletmesini üstlenerek kalitesini garanti altına alan Kahve Dünyası aynı zamanda, kahve, çikolata, dondurma, unlu mamul ve fit lezzetlerden oluşan bini aşkın lezzetinde, kendi üretimi olmayan hiçbir ürünü misafirlerine sunmayarak Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışı sergilemektedir. “Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle faaliyetlerini sürdüren Kahve Dünyası’nın kurumsal sosyal sorumluluk projelerini bir araya getirdiği budunyahepimizin.org isminde bir platformu bulunmaktadır.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER