> Haberler > Favori Oteller

Fairmont Quasar Istanbul 4.Yılını Kutluyor…

Favori Lezzetler Logo

Dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul, kent yaşamına değer katan hizmetleri ile 4. yılını kutluyor.

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont Quasar Istanbul, dördüncü yılını en iyi fiyatlar üzerinden %25 indirim, hoş geldiniz ikramları, odanızda Türk kahvaltısı veya Stations'da muhteşem bir kahvaltı ve geç çıkış imkânı gibi ayrıcalıkları içeren 4. Yıl Dönümü paketi ile kutluyor.


Güvenli Turizm Sertifikası ve Accor ALLSAFE programı çerçevesinde en yoğun hijyen, standartlarını ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Fairmont Quasar Istanbul,  Ocak ayında başlayıp 15 Şubat 2021’e kadar devam edecek 4. Yıl paketiyle misafirlerine hem keyifli hem de güvenli bir konaklama deneyimi yaşatacak. 

Şehrin en merkezi noktasında yer alan, lüks ve sanatı, dış mimariden iç mekan tasarımlarına kadar çarpıcı şekilde bir arada sunan Fairmont Quasar Istanbul, 4 yılında da konuklarını kişiselleştirilmiş hizmetleriyle ağırlamaya devam ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER