> Haberler > Favori Oteller

Hilton İstanbul Bosphorus’tan Aşk Dolu bir Çay Saati

Favori Lezzetler Logo

Açıldığı günden bu yana İstanbulluların buluşma noktası olan Hilton İstanbul Bosphorus’un geleneksel “Beş Çayı” seremonileri, 10-16 Şubat tarihleri arasında romantik dokunuşlara sahne oluyor. Sevgililer Günü’nü romantik bir çay saati ile taçlandırmak isteyen çiftler, aşklarını Hilton İstanbul Bosphorus’un romantik ve sıcak atmosferinde, eşsiz lezzetlerle dolu çay saatinde kutlayabilirler.

Geçmişten bugüne çiftlerin buluşma noktası olan Hilton İstanbul Bosphorus’un geleneksel “Beş Çayı” seremonisi, 10 Şubat haftası boyunca romantik ve sıcak atmosferi ile sevgililerin aşklarını tazelemesine imkan sağlayacak. 15.00-18.00 saatleri arasında, Lobby Lounge alanında servis edilecek Sevgililer Günü çay saatinde çiftler, tatlı-tuzlu kurabiyelerin, böreklerin, sıcak aperatiflerin, zengin pasta ve çikolata çeşitlerinin bulunduğu aşk dolu bir çay menüsünü deneyimleme fırsatı bulurken, canlı müziğin keyfini de doyasıya çıkarabilecekler.

Hilton İstanbul Bosphorus’un 10-16 Şubat tarihleri arasında, enfes Boğaz manzarasına sahip Lobby Lounge alanında servis edeceği gurme lezzetlerden oluşan Sevgililer Günü temalı zengin beş çayı menüsünü deneyimleyebilir; canlı piyano performansı eşliğinde romantizm yüklü bir akşamüstü keyfi yaşayabilirsiniz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER