> Haberler > Tanıtım

La Lorraine ve Migros iş birliği 5. yılına girdi

Favori Lezzetler Logo

Unlu mamül sektörünün 80 yıldır öncü markası olan Belçika menşeili La Lorraine ve Türkiye’de modern perakende sektörüne yön veren Migros, geçtiğimiz günlerde iş birliklerinin 5. yıllarını çalışanlarıyla birlikte kutladılar.

Unlu mamül sektörünün 80 yıldır öncü markası olan Belçika menşeili La Lorraine ve Türkiye’de modern perakende sektörüne yön veren Migros, iş birliklerinin 5.yılını Ataşehir Sheraton Otel’de gerçekleştirilen keyifli bir etkinlikle kutladı. Eğlenceli sohbetiyle katılımcılara eğlenceli saatler yaşatan Danilo Zanna’nın yer aldığı etkinlikte La Lorraine’in, Migros’un M Fırın bölümlerinde tüketiciyle buluş ürünlerinin tanıtımı yapıldı.

Türkiye’nin ekmek tüketiminde dünya lideri olduğu istatistiksel verilerle paylaşılırken La Lorraine ekmek kategorisindeki tüm ürünlerinin koruyucu katkı maddesi içermeyen insan sağlığına dost ürünler olduğuna vurgu yapıldı.


Yepyeni star ürünler Migros M Fırın raflarında

İddialı ürünü kruvasanlarıyla tadan herkesin favorisi olmaya devam eden La Lorraine, dünya ve Türk lezzetlerinin taze olarak pişirildiği Migros M Fırın’larda yer alacak Bicolor kruvasan serisini de davetlilere tanıttı. Kruvasan tutkunlarına yepyeni bir lezzet deneyimi yaşatan Bicolor serisi çikolata ve frambuaz dolgusuyla davetliler tarafından çok beğenildi. İlerleyen günlerde kruvasan çeşitlerini artıracağını paylaşan La Lorraine’in yeni çeşitlerinin de M Fırın’da tüketiciyle buluşacağı aktarıldı. Markanın, çikolata kremalı twister ve Türkiye’de bir ilk olacak birçok yeni Donut çeşitlerine de değindiği toplantıda, ekmek kategorisinde de birçok yeniliğin ilerleyen dönemde La Lorraine tarafından Migros M Fırın raflarında tüketicilerin beğenisine sunulacağı paylaşıldı.

En çok satış yapan M Fırın’lara ödül sürprizi

Ataşehir Sheraton’da gerçekleşen 5. yıl kutlamasında yıl boyunca ekmekten kruvasana geniş ürün alternatiflerinden en çok satış yapan M Fırın mağazaları ödüllendirildi. Sunumlarda yalnızca kalite ürün üretiminin yeterli olmadığı, ürünlerin tüketiciye sunulması esnasında da ürünleri doğru şekilde pişirme, rafta ürün çeşitliliği ile günün doğru saatlerinde doğru ürünler bulundurmanın önemine değinildi.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER