> Haberler > Tanıtım

Lokal Gurme ile mutlu ve sağlıklı sofralara!

Favori Lezzetler Logo

Local Gurme olarak mutlu ve sağlıklı sofralara katkıda bulunmak için çıktığımız bu yolda, her ürünün en doğalını sunarak üreticiden tüketiciye bir bağ kurmak için çabalıyoruz.

Geleneksel ürünlere kattığımız yenilikçi dokunuşlarla oluşturduğumuz farklı ve doğal ürünlerimizi tüketicilerimize ulaştırıyoruz. Tarımın geleceğimiz olduğunu unutmayarak ve üretimden vazgeçmeyerek hem yurtiçi hem de yurtdışında “yerli, doğal ve kaliteli” ürünleri tüketicimize sunma önceliğiyle ilerlemeyi amaçlıyoruz. Ege’nin verimli topraklarından elde ettiğimiz mahsulleri aracısız olarak ulaştırıyoruz.

Zeytin ağacının 6 bin yıl öncesine dayanan geçmişini, bereketini ve birçok dinde kutsal kabul edilen şifalı bir ağaç oluşunu ilham alarak işimizi yapıyoruz. Ailemizin 1984 yılından bu yana zeytin ve zeytinyağı sektöründe edindiği 37 yıllık deneyimi bugün inovatif bir bakış açısı ile harmanlayarak yeni bir isimle zeytin ve zeytinyağına ek farklı ürünler de üretiyoruz. Bize emanet bırakılan tarım sektörünü genç bir kadın girişimci olarak geliştirmeye ve daha da yaygınlaştırmaya çalıştığımı söyleyebiliriz. Local gurme geleneksel yöntemlerle modern tüketime ayak uydurmaya çalışabiliyor diyebiliriz. Bu yolda yürürken ürünlerimin üretiminde kadınlara istihdam sağlamayı amaçlıyor ve ulaşabildiğim kadar kadın üreticilere ulaşıyor üretimlerine destek olmayı amaçlıyorum.

Zeytin ve zeytinyağları: Manisa’nın Akhisar ilçesinde bulunan arazilerimizden elde ettiğimiz mahsullerimizi en doğal ve temiz halleriyle müşterilerimize sunuyoruz. Zeytinlerimiz toplandıktan sonra cinslerine ve boylarına ayrıldıktan sonra usulüne uygun olarak gerekli işlemlerden geçip rengini ve tadını koruması için renklendirici ve kimyasala başvurmadan sizlere sunuyoruz. Gerek geleneksel siyah zeytin, kırma zeytin gerekse ızgara zeytin, kokteyl zeytin, sarımsaklı zeytin, bademli zeytin, kapya biberli zeytin, limonlu zeytin, zeytin salatası gibi üretebildiğimiz daha pazarda çok duyulmayan zeytin çeşitlerimizi geliştirerek hazırlamaya devam ediyoruz.  Özellikle bizim için mutfağımızda her daim bulunan katkısız zeytinyağının tüm herkese ulaşabilmesini sağlamaya çalışıyoruz. Biz en doğal, katkısız ve sağlıklı olan zeytinyağımızı tamamen saf haliyle sizlere sunuyor ve sunmaya devam ediyoruz. Birçok uzmanın ele aldığı zeytinyağlarının düzenli olarak tüketilmesi durumunda kalp damar, tansiyon, sindirim sistemi ve diğer birçok rahatsızlık için koruyucu ve önleyici etkisi olabileceğini gönülden destekliyoruz. Özellikle zeytin ve zeytinyağında Türkiye’nin mahsulünün önemini herkesin duymasını ve daha çok kitleye ulaşması için teşvik olunmasını amaçlıyoruz.



Köy usulü sebzeli ev erişteleri: Yalnızca köy yumurtası un,  ıspanak, havuç ve pancar sebzelerinin pürelerini kullanarak ürettiğimiz ve üretimlerinde yalnızca kadın emeği olan eriştelerimiz eski usul erişte tüketimini sebzelerle harmanlayıp doğal kuruma süreci tamamlandıktan sonra tamamen katkısız ve sağlıklı olarak sizlere sunuyoruz.

Favori Lezzetler Magazin Dergisi Mart 4. sayısında yer alan haberi detaylı okumak için bu linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/



Bakliyat unlu ürünler: Daha çok glüten alerjisinden yola çıkarak un konusunda seçici olmak zorunda olan tüketicilerimizin gözdesi olan ürünlerimizde yeşil mercimek unu, kırmızı mercimek unu, tam buğday unu, siyez unu, karabuğday unu ve nohut unu kullanarak makarna çeşitleri ve çorbalık çeşitleri sunuyoruz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER