> Haberler > Favori Oteller

NG Afyon’da keyifli bir sömestir tatili sizi bekliyor

Favori Lezzetler Logo

Afyon’un tarihi kültüründen gelen izleri lüks ve konforla birleştiren NG Afyon, çocuklu ailelere huzur ve şifa dolu bir sömestir tatili vaat ediyor. Deluxe odalarında kişiye özel termal keyfi sunan otel, “4 gece kal, 3 gece öde” ayrıcalığıyla da misafirlerine aileleriyle birlikte eşsiz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzeti lüks ile harmanlayan NG Afyon, kendinizi evinizde hissedebileceğiniz, konforlu ve şifa dolu bir sömestir tatil programı hazırladı. NG Afyon’un deluxe odalarından akan termal sular eşliğinde, siz de çocuklarınızla birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz. 

Tüm aktivitelerini misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlamak adına hijyen ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde planlayan NG Afyon, ebeveynlerin ve çocukların tatil beklentilerini aynı anda karşılıyor. Gastronomi tutkunu konuklarını, usta şeflerin hazırladığı enfes lezzetlerle buluşturan otel, misafirlerini binlerce yıllık tarihe uzanan bir yolculuğa çıkarıyor. “İyi Hisset” mottosuyla ailenizle baş başa geçireceğiniz benzersiz anlara ev sahipliği yapan NG Afyon’da, yoğun geçen yorucu günlerin ardından kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. Şehrin gürültü ve kalabalığından uzak, ailecek eşsiz bir deneyim yaşamak üzere, doğanın kalbinde huzurlu bir sömetir tatiline davetlisiniz.   



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER