> Haberler > Röportaj

Düz Gıda ile sevgi dolu kahvaltılıklar!

Favori Lezzetler Logo

Peynir ve zeytin çeşitli, kahvaltı malzemeleri ürünleri pazarında iddialı olan Düz Gıda tüketici için en iyisini temin ederek kalitede devamlılığı sağlamayı ilke ediniyor.

1997 yılında Maltepe’de kurulan şimdilerde ise Çekmeköy’deki yerinde faaliyet gösteren Düz Gıda kurulduğu günden bugüne kadar “Kalite” kelimesini ve güvenilir ürün kavramı ile bütünleştirmeyi hedef almış.


Peynir ve zeytin çeşitlerinin insan sağlığını doğrudan etkileyen başlıca gıda maddelerinden biri olduğunun bilinci ile hareket eden firma tüketici için en iyisini temin ederek kalitede devamlılığı sağlamayı ilke ediniyor.

En iyiyi ve en doğruya ulaşabilmek için gerekli araştırma ve geliştirme çabalarına devam eden Düz Gıda, ürünlerin tüketiciye zamanında ulaşması ve kalitesinden ödün vermemesiyle dikkat çekiyor. Düz Gıda’nın son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar hakkında merak edilenleri Düz Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Düz’e sorduk. İşte size Favori Lezzetler okuyucularına özel yaptığı açıklamalar...

l Firmanızın kuruluş ve gelişim süreci hakkında bilgi verir misiniz?

Firmamız 1997 yılında kurulşuş olup, yaklaşık 24 yıldır sektörde adını kalite, hizmet ve güven yönüyle duyurmayı başarmıştır. Kaliteli ürün ve hizmet sunmamız sebebiyle kısa sürede sektörün önde gelen firmaları arasına girmeyi başardık. 2007 yılında Türkiye’nin en büyük süt entegre tesisine sahip olan ve her ürününde helal sertifikası bulunan Kaanlar Gıda’dan bayilik alarak ürün gamımızı arttırmış bulunmaktayız.


l Müşteri portföyünüz ve ürün portföyünüz hakkında bilgi verir misini?

Müşteri portföyümüz başta HOREKA sektörü olmak üzere İstanbul’un güzide merkezleri oteller, restaurantlar ve üretim mekanlarıdır. Bu mekanların peynir ve zeytin çeşitleri taleplerini karşılamaktayız. Firmaların aciliyetleri önemlidir, bunu önemsiyoruz ve bunun için gece gündüz demeden ürün teslimi sağlıyoruz. Düz Gıda gelişmiş temin zinciriyle İstanbul genelinde dağıtım yapmaktayız.

l Fiyat politikanız hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Fiyat konusunda biraz önce dediğim gibi helal sertifikalı ürün satıyoruz. Yani ürünlerimizde piyasaya göre bir tık yukarıda olabiliriz ama hijyen ve kalite konusunda iddialı olduğumuzu belirtmek isterim.

l Sizce firmalar neden sizin firmanızı tercih etmelidir?

Müşterilerimizin bizi tercih etme sebebi dediğim gibi kaliteli hizmet, kaliteli ürün ve en önemlisi güvendir. Sektördeki alt teminat ürünler çoğaldı. Yani ikinci kalite diye tabir edilen, fiyatı ucuz ürünler. Bu ürünleri alırken sağlıklı olup olmadığını iyi araştırmak gerekir. Herşey fiyat değildir. Gıda sektöründe öncelik her zaman güven olmalıdır. Düz Gıda 1997 yılından bu güne kadar sadece kalitesine ve hijyenine güvendiği ürünlerin tedariğini sağlamaktadır.

l Önümüzdeki dönem hedefleriniz nelerdir?

Önümüzde ki dönem hedefimiz sektörde iyi ve kaliteli hizmet sunan firmalar arasında olmayı sürdürmek ve ülke ekonomisine, devletine milletine faydalı bir firma olmaya devam ederek daha çok istihdam sağlamak.


Düz Gıda, müşterilerinden aldığı geri bildirimlerle ürün yelpazesini her geçen gün geliştiriyor. Sektörün ve tüketicileri işini kolaylaşıtrmak için gıda ile inovasyonu bir araya getiren Düz Gıda, gıda tedariğindeki liderliğini “Mutlu Müşteri” politikasıyla korumaya devam ediyor.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER