> Haberler > Röportaj

Her Yudumda Bozcaada’da Hisset!

Favori Lezzetler Logo

Madamın Kahvesi 2017 yılında Bozcaada’nın en güzel sokağında, Madamın geleneksel tarifleri ve kahve öğretileri üzerine kuruldu.

Kahve, bu coğrafyada asırlardır sohbetin, cömertliğin ve misafirperverliğin sembolü. Kahve, sadece bir içecek değil, sosyal hayatın da ayrılmaz bir parçası. Her yudumda sizi Bozcaada’da hissettirecek kahveleri geleneksel ve üçüncü nesil yöntemlerle kavuruyor. Madamın Kahvesinde kavrulan Türk Kahvesi çeşitleri, üçüncü nesil kahveler, Madamın geleneksel tarifi ile hazırlanmış kurabiyeler ve tatlıları bulabilirsiniz. Her yudumda Bozcaada’da Hissedin!


l Madam’ın Kahvesi Markasını kurma süreciniz hakkında bize bilgi verebilir misiniz? Markanızın adı oldukça dikkat çekiyor. Markanıza bu adı koymaya nasıl karar verdiniz?

Madamın Kahvesi, Bozcaada  Rum Mahallesi’nde 2017 yaz ayında kuruldu. Adanın eski sakinlerinden Madam Panayota Hanım’ı leziz kahveleri, likörleri, kurabiyeleri eşliğinde yapılan sohbetlerin etkisi ile Bozcaada markası olarak açıldı ve herkesin gözdesi oldu. Adaya gelen misafirlerin uğramadan, bir kahve içmeden geçmeği bir mekan haline geldi.


lMadam’ın Kahvesi’nin Bozcaada -Çanakkale’de başladığı biliniyor. Türkiye’nin diğer illerinde şube açma planınız varmı?

Bozcaada’yı şehirlere getirmeye 2020 yılı itibari ile karar verdik. Başta İstanbul olmak üzere yurtiçi ve yurtdışından markamıza ilgi her geçen gün artıyor. Seciçi olmaya sonuna kadar kararlıyız. Bayi adayları ile yaptığımız görüşmelerde ilk olarak Bozcaada’yı bilmeleri, hissetmeleri ve Ada lezzetlerini tatmalarını şart koşuyoruz. Böyle olmasının kendilerine de maddi ve manevi kazanç sağlayacağına eminiz.


l Franchising sistemi ile adınızı büyütme süreciniz nasıl başladı? Şuanda görüşme sürecinde olan veya yapımına başlanan şubeler varmı?

Şuan hali hazırdaki hedefimiz sağlıklı büyümek. 2021 yılı sonuna kadar ise yurtiçi de 10, yurtdışında 4 şube açmayı hedefliyoruz. Ciddi yatırımcılar ile görüşmeler devam ediyor. Çok yakında şehirlerde konsept yerlerimiz açılacak.

l Son zamanlarda bir çok kahve markası sektöre giriş yaptı. Müşterilerin neden sizin markanızı tercih etmesi gerektiğini anlatır mısınız? Madam’ın Kahvesi’ni diğer kahve Markalarından ayıran özellikler nelerdir?

Bizim öncelikle ürünlerimizin başında, kendi harmanımız olan “Ada Esintisi” isimli kahvemiz geliyor. Bunun yanında Eğe Kültürünün ortak ürünleri olan Damla Sakızlı ve Dibek Kahvesi ön planda ve tercih edilen ürünleriniz arasında yer alıyor.

Kahve dışında üzüm suyuna da girdiğinizi görüyoruz. Madam’ın Üzüm Suyu organik olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Organik gıda sektörüne girme planınız bulunuyor mu?

Şehirlerde açılacak dükkanlarda Bozcaada’yı hissettireceğiz. Misafirlerimizin yediği ve içtiği tüm ürünler Çanakkale ve Eğe Bölgesi’nden gelecek olup, fincan ve tabaklarına gelene değin kontrolümüz altında olacaktır. Misafir memnuniyeti, lezzet ve damak tadı bütün işletmelerimiz ön planda olacaktır.

Son olarak Madam’ın Kahvesi markası olarak gelecek hedeflerinizen bahseder misiniz? Markanızı yurtdışına taşımayı düşünüyor musunuz?

Yiyecek - İçecek sektörünü seven, işinin başında durabilecek, yatırımını Bozcaada Madam’ın Kahvesi’ni yurtiçi ce yurtdışında temsil edecek Bayi adaylarımızı arıyoruz.



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER