> Haberler > Röportaj

Ege’nin doğallığı katkı içermeden sofralarınızda!

Favori Lezzetler Logo

Gusta, Gurme Kahvaltılık Mezeler ile lezzette ve doğallıkta yeni bir çığır açıyor. Ege’nin doğallığı katkı ve koruyucu içermeden sofralarınızda yerini alıyor. Kadınların gücü hem lezzetlere hem de yüzde yüz doğallığa yansıyor.

Eğitim hayatını tamamladıktan sonra bir kadın girişimci olarak kurduğu ve tüm çalışanları kadın olan Gusta markasını farklı lezzetler arayanlara ulaştıran genç girişimci Deniz Tezel Vezneli, Gurme Kahvaltılık Mezeler ile lezzette ve doğallıkta yeni bir çığır açıyor. Gusta’yı bir deneyen bir daha vazgeçemiyor diyen Vezneli, Gusta’yı merak edenler için favorilezzetler okuyucularına özel açıklamalar yaptı.

Sizi tanıyabilir miyiz?

Merhabalar, ben Deniz Tezel Vezneli. 38 yaşında iki erkek annesi bir girişimciyim. Akdeniz Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesinde Dış Ticaret okudum. Üniversite okurken birçok turizm firmasının muhasebe bölümünde staj yaptım. Daha sonra memlekete dönüp, aile şirketimizde çalışmaya başlayarak ticarete ilk adımı atmış oldum.

Uzun süre turşu üretimi, yurtiçi satışı ve ihracatı yaptıktan sonra, 8 yıl önce ikizlerim Efe ve Ege doğunca kendi şirketim EFEGE’yi kurdum. Kalitemizden ödün vermediğimiz için yurtiçinde birçok şarküteri, kahvaltı salonu ve restoranda aranan bir marka olduk. Şimdi ise yurtdışı markamız olan GUSTA’yı yurtiçinde de farklı lezzetler arayanlara ulaştırıyoruz.

Markanızdan bahseder misiniz?

Bir kadın girişimci olarak kurduğum ve tüm çalışanları kadın olan Gusta, Gurme Kahvaltılık Mezeler ile lezzette ve doğallıkta yeni bir çığır açıyor. Ege’nin doğallığı katkı ve koruyucu içermeden sofralarınızda yerini alıyor. Kadınların gücü hem lezzetlere hem de yüzde yüz doğallığa yansıyor.

Bizler kaliteli, hijyenik, sağlıklı, lezzetli ve ev yapımı tadında yiyecekler üreterek, müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırıyoruz. Gusta’yı bir deneyen bir daha vazgeçemiyor.

Biz sektördeki ilk peynir dolgulu ürün üreticilerindeniz fakat kaliteden ödün vermemek adına fabrikasyona geçmeden üretime butik olarak devam ediyoruz.

Anlaşmalı çiftçilerden alınan birinci kalite ham maddeleri hiçbir katkı maddesi kullanmadan işliyoruz. Peynir dolgulu ürünlerimizin içinde özel tulum loru ve baharat karışımı kullanıyoruz.

Yedikten sonra lezzetleriyle damaklarda unutulmaz tatlar bırakan Gusta ile tanışınca başka meze aramanıza gerek kalmayacak.

Ürünlerinizden bahseder misiniz?

Peynir Dolgulu Kiraz Biber, Peynir Dolgulu Jalapeno Biber, Peynir Dolgulu Kardola Biber, Peynir Dolgulu Makedon Biber, Peynir Dolgulu Mantar, Peynir Dolgulu Zeytin, Girit Usulü Zeytin Salatası, Marineli Izgara Yeşil Zeytin, Marineli Enginar Kalbi, Marineli Kuru Domates, Ege Ateşi Acı Ezme, Efe Kahvaltı Sosu, Napolitan Sos, Tapenade ve Brucschetta çeşitlerini deneyenler “Böylesini daha önce hiç yemedim” diyecek!

Lezzet ve doğallıkta iddialı olan Gusta markamızla birçok seçkin şarküteride satıştayız.

Ayrıca Trendyol’da online satışımız da mevcut. En kısa zamanda diğer online platformlarda da sizlere hizmet vermeye başlayacağız.

Röportajın devamını okumak için https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/

Online Siparişleriniz için: https://www.instagram.com/gusta.tr/

Trendyol Siparişleri için: https://www.trendyol.com/magaza/gusta-m-361253?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_campaign=android_sellerstore_free&link_sellerid=361253&link_userID=3482421&utm_campaign=361253&utm_medium=android_sellerstore_free&utm_source=share&utm_term=3482421&sst=0



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı

Yorumlar (0)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER