> Haberler > Röportaj

Hasiroğlu’ndan üstün lezzet ödüllü Buğday cipsleri!

Favori Lezzetler Logo

Haşiroğlu bugünlerde yeni piyasaya sürmüş olduğu üstün lezzet ödüllü tarhana cipsleri, muhteşem aroması ve hafif lezzetiyle piyasaya iddiali giriş yaptı.

Yıllar önce herkes tarhanasını evinde kendisi yapıyordu. Ta ki 1991 yılında Haşiroğlu Tarhana Fabrikası kurulana kadar… Kahramanmaraş’ta kurulan Haşiroğlu Tarhana Fabrikası, şehre has olan bu harika lezzeti bir sektör haline getirmeyi başardı.

Bu lezzet serüveni şimdilerde evrensel damak zevklerine hitap eden sayısız ürünlerle devam ediyor. Çeşit çeşit tarhanadan yoğurtlu buğday cipsine, maraş çöreğinden halis maraş biberine ve daha bir çok doğal ürünü ile dikkat çekiyor. Haşiroğlu bugünlerde yeni piyasaya sürmüş olduğu üstün lezzet ödüllü tarhana cipsleri, muhteşem aroması ve hafif lezzetiyle piyasaya iddiali giriş yaptı.

Herkes tarafından çok beğenilen bu yeni ürünlerle ilgili merak edilenleri işletmenin genç yöneticisi Samet Çiftaslan’dan bilgi aldık. İşte size Favori Lezzetler okuyucularına özel söyleşimiz...

Sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Samet Çiftaslan, 1989 Kahramanmaraş doğumluyum. İlköğretim ve lise öğrenimini Kahramanmaraş ‘ ta tamamladım. Üniversite eğitimini İstanbul Maltepe Üniversitesi Uluslarası Ticaret ve lojistik Yönetimi bölümünde tamamladım. Daha sonra 2014 yılın da Aile şirketimizin yönetimine dahil olmak üzere Kahramanmaraş’a dönüş yaptım.

Markanızın hikayesinden bahsedermisiniz?

Markamızın hikayesi 1985 yılında babam Faruk Çiftaslan tarafından Haşiroğlu markasıyla kuruldu. Kahramanmaraş’ta yerel bir lezzet olan tarhana cipsi, apartman hayatına geçilmesiyle artık evlerde yapılmamaya başlayınca Faruk bey bu konuda bir ihtiyaç olacağını farketti ve Kahramanmaraş’ta ilk endüstriyel tarhana tesisini kurdu. Bu tesis zamanla büyüyerek 11 bin metrekare alanda üretime devam etmektedir. Kurluş kapasitesi yıllık 100 ton olan tesisimiz şuan 1500 ton üretim kapasitesine sahiptir.

Ürünlerinizden bahsedermisiniz?

Haşiroğlu markası ile geleneksel Maraş usulü Tarhana cipsi ve Tarhana çorbası üretiyoruz. Pazarın ilk ve lider kuruluşuyuz. Bunun yanı sıra Rivos markasıyla doğala özdeş aromalarla tadlandırılmış buğday cipsleri üreterek tüketicilerin beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Rivos cipslerimiz her türlü tüketicinin damak tadına hitap eden lezzetiyle iddialı ürünümüzdür. Hem Haşiroğlu hem Rivos markalı ürünlerimiz Yurt içinde zincir marketler ve seçkin satış noktalarına ulaşmakta olup hali hazırda yurt dışında ise 4 Kıta da 17 Ülkeye ihraç edilmektedir.

Haberin tamamını okumak için link: https://www.favorilezzetler.com/e-dergi/



İlginizi çekebilecek diğer içerikler |


Değerlendirmeler| En Favori Yorumlar

0 Diğer Kişi yorum yaptı
Önceki Yorumları Yükle

yasemin akça

0 Yorum

2022-04-17 22:02:09

zaten haşiroğlu yaptıysa bakmaya bile gerek yok ama yinede baktım iyi ürün yapmıyorlar dediğim gibi lezzet sıfır


ayşe hanım

0 Yorum

2022-04-17 22:03:32

çok kötü olmuş tatsız tuzsuz


ferhat karaca

0 Yorum

2022-04-17 22:19:40

bu ödülü dağıtan bakmamışmı tadına yaa :)))))



Yorumlar (4)

FAVORİ LEZZETLER DERGİSİ

Sizden Gelen Tarifler

Siz de kendi tariflerinizi gönderin, isminiz ile birlikte sitemizde yayınlayalım.

HEMEN TARİFİNİ GÖNDER